ausmalbilder

Porsche ' mizi Nerede Modifiye Ettirelim?...

araba resimleri - modifiyeli araba resimleri

Paramız var , sağlığımız yerinde , e huzur desen o da var... O halde niye bir Porsche ' miz yok?
Hemen gidip bir tane alıyoruz. Aradan bir süre geçiyor ve biz arabamıza , arabamız da bize alıştıktan sonra başlıyoruz gıdıklanmaya. Siz de böyle bir kaşıntı içindeyseniz bakınız dünya çapında bu konuda uzmanlaşmış kimler var ;

Ruf ; Birçoğumuz bu markayı Gran Turismo oyunlarından biliyoruz. Gerek mekanik gerekse görsel anlamda çok çok başarılı modeller üreten bu firma benim şahsi favorim. Kaputun ön çizgisine açtıkları hava kanalları , firmanın neredeyse imzası haline geldi diyebilirim.

TechArt ; Ağırlıklı olarak görsel yaratımlar ortaya koyan TechArt , mekanik anlamda motor gücüne çok fazla olmasa da , sürüş dinamiklerine daha fazla eğilen bir yapıya sahip. Ülkemizde bu modellerden birine rastlamanız gayet mümkün.

9ff ; Geçtiğimiz dönemde ürettikleri ve motor gücü olarak Bugatti Veyron ' a kafa tutacak hale getirdikleri vahşi otomobilleri ile gündeme oturan 9ff , gerçekten de güçlü otomobiller üretiyor. Ancak bu süper güçlülerden bazılarının artık günlük kullanımdan ziyade pist kullanımına daha uygun hale geldiklerini söylemekte yarar var.

Evet ? Nerede yaptırıyoruz?...